לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לברד פודינג

מצרכים לברד פודינג:

  • 1/2 חלה חתוכה לקוביות (לגרסת הללא גלוטן השתמשו בחלה ללא גלוטן)
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה (250 מל')
  • 3 ביצים M
  • 1/3 כוס סוכר
  • כפית קינמון
  • כפית תמצית וניל
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

נחתוך את הלחם לקוביות ונניח בתבנית המתאימה לאפיה בתנור.

נטרוף בקערה את החלב, שמנת מתוקה, ביצים, סוכר, קינמון ותמצית וניל עד איחוד.
נשפוך את הבלילה על כל קוביות החלה. נדאג שיגע בכל הקוביות כך שכל הקוביות ספוגות בבלילה.

נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 20-30 דקות, תלוי בתנור.
לאחר שהמאפה מוכן נקשט באבקת סוכר. ניתן להגיש יחד עם גלידת וניל.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן