מערבבים בקערת המיקסר את השמרים, הסוכר והמים. לאחר 2-3 דקות נוסיף את הקמח, השמן והמלח.
נניח להתפחה למשך שעה.
בינתיים נכין את המלית: נטגן את הבצל עד להזהבה, נוסיף את הבשר ונופרר אותו עם מזלג.
נוסיף את התבלינים ואת הצנוברים ונערבב עד שהבשר כולו בצבע חום ולא אדום.
נחזור אל הבצק: לאחר התפחה ניצור כדורים כל כדור (70 גרם), נשטח את הכדור ונמלא בתערובת הבשר.
נסגור על תערובת הבשר עם הבצק מהצדדים שלו כך שבזהירות ניצור שוב צורת כדור רק שהפעם הבצק עוטף את הבשר מבפנים.
נבריש בביצה, נפזר שומשום ונאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות בתוכנית תנור למשך 20-30 דקות.
הלחמניות במיטבן ברגע ההכנה.
בתאבון!