לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון ללחמניות בשר ללא גלוטן

מצרכים ללחמניות בשר ללא גלוטן:

  • 8 גרם שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 וחצי כוסות מים
  • 500 גרם קמח מולינו ירוק
  • 1/4 כוס שמן
  • כפית גדושה של מלח
  • 200 בשר טחון
  • 50 צנוברים קלויים
  • 1 בצל
  • כף פפריקה
  • 1/2 כף מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/4 כפית כורכום

אופן ההכנה:

מערבבים בקערת המיקסר את השמרים, הסוכר והמים. לאחר 2-3 דקות נוסיף את הקמח, השמן והמלח.
נניח להתפחה למשך שעה.

בינתיים נכין את המלית: נטגן את הבצל עד להזהבה, נוסיף את הבשר ונופרר אותו עם מזלג.
נוסיף את התבלינים ואת הצנוברים ונערבב עד שהבשר כולו בצבע חום ולא אדום.

נחזור אל הבצק: לאחר התפחה ניצור כדורים כל כדור (70 גרם), נשטח את הכדור ונמלא בתערובת הבשר.
נסגור על תערובת הבשר עם הבצק מהצדדים שלו כך שבזהירות ניצור שוב צורת כדור רק שהפעם הבצק עוטף את הבשר מבפנים.
נבריש בביצה, נפזר שומשום ונאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות בתוכנית תנור למשך 20-30 דקות.
הלחמניות במיטבן ברגע ההכנה.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן