לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון למאפה ריקוטה ללא גלוטן

אל ערב חג שבועות הגעתי מותשת מאוד.
עשרות הזמנות לחג שעברו תחת הידיים שלי בדרך אליכם ושלא תחשבו שאני מתלוננת. מודה על הכל ושמחה.
אך בכל זאת, עייפה מאוד. ומי לא הייתה מרוצה מהעניין? אמא שלי, שדרשה גם היא עוגה לחג. ובצדק.
את מאפה הריקוטה יצרתי תוך חמש דקות הכנה והוא כל כך יפה שהוא נראה 100% השקעה. מה צריך יותר מזה? סיטואציה שבה כולם מנצחים.
ועכשיו גם תורכם להגיש מאפה שנראה 100% מאמץ בחמש דקות עבודה.

מצרכים למאפה ריקוטה ללא גלוטן:

  • 1/2 חבילת בצק עלים ללא גלוטן
  • 250 גרם גבינת ריקוטה
  • חלמון
  • כפית תמצית וניל
  • 3-4 כפות איסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את הגבינה, החלמון, תמצית הוניל והאינסטנט לתערובת אחידה.
פורסים בצק עלים ומניחים את המלית לאורך.
בצדדים חותכים רצועות וכל פעם סוגרים עם רצועה אחרת. פעם ימין פעם שמאל לצורת צמה.
מורחים ביצה ומפזרים מעל מה שבוחרים אני שמתי שקדים מולבנים.

אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו עד שמשחים.
לאחר שהמאפה מוכן והצטנן מפדרים באבקת סוכר- לא לוותר.
בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן