מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל30-40 דקות להתייצבות.
לאחר 30-40 דקות נוציא את הבצק מהמקרר ונתחיל לעבוד איתו.
נשטח מחצית מהבצק על התבנית נחורר בעזרת מזלג ונכניס לאפיה בתנור למשך 10-15 דקות עד שהוא משחים.
לאחר שהבצק משחים ניתן לו להתקרר מעט בחוץ ובינתיים נכין את ממרח השוקולד.
נמיס במיקרוגל את השוקולד יחד עם החמאה, בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
לאחר מכן נוסיף את שאר המרכיבים: ממרח, קמח טף, קקאו וסוכר ונערבב נמרצות לאיחוד.
נמרח את ממרח השוקולד על הבצק בתבנית, מי שרוצה יכול לפזר גם אצבעות קינדר לעוד שחיתות.
את יתר הבצק שנשאר לנו נפורר בעזרת האצבעות מעל לצורת קראמבל ונכניס לאפייה נוספת של 15-20 דקות עד השחמה מלאה של המאפה על 180 מעלות, מצב טורבו.
לאחר שהמאפה אפוי לגמרי אנחנו נניח לו להצטנן לחלוטין ורק לאחר מכן נפרוס אותו לריבועים ונפדר באבקת סוכר.
בתאבון!