לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגיות ממולאות בנוטלה ושוקולד לבן ללא גלוטן

מצרכים לעוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות בנוטלה ושוקולד לבן ללא גלוטן:

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר חום גולדן
  • ביצה
  • כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית סוכר גס
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • שקית אבקת אפיה
  • כף שוקולית
  • 3/4 כוס קמח שקדים
  • 1 וחצי כוס קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 1/2 כוס שבבי שוקולד חלב
  • 1/2 כוס שבבי שוקולד לבן
  • נוטלה
  • ממרח שוקולד לבן

אופן ההכנה:

לפני שנתחיל להכין את בצק העוגיות נוציא את נייר האפיה ונניח אותו על תבנית/ צלחת.
ניצור בעזרת כפית תלוליות קטנות של ממרח הנוטלה וממרח השוקולד לבן אחד ליד השני ונכניס להקפאה.

נעבור להכנת הבצק: בקערה נערבב בין החמאה הרכה לסוכר עד איחוד וקבלת משחה.
(שימו לב, ניתן להכין את המתכון בקערת המיקסר ואפשר גם בקערה עם כף עץ- מה שנוח)
נוסיף ביצה, תמצית וניל ומלח ונערבב.
נוסיף סודה לשתיה,שוקולית, אבקת אפיה, קמח שקדים וקמח ללא גלוטן ונערבב.
לבסוף נוסיף את שבבי השוקולד ונערבב לבצק אחיד.
נקרר את הבצק במקרר למשך שעה.
נוציא את התלוליות של ממרחי השוקולד מהמקפיא.

נכדרר לכדורים ונפתח כל כדור עם הידיים לעיגול נניח באמצע כל כדור תלולית אחת של ממרח נוטלה ותלולית אחת של ממרח שוקולד לבן.
נסגור את שאר הבצק מעל הממרח כך שהבצק יכסו את כולו ויהיו לנו כדורי בצק וכעת היא מלאה בממרחי שוקולד. נניח את העיגול בתבנית במרווחים אחד מהשני.

לתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 8-10 דקות או עד השחמה.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן