לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לשוקו פאי בלונדי

מצרכים לשוקו פאי בלונדי:

  • 1 חבילת בצק עלים (לגרסת הללא גלוטן השתמשו בבצק עלים ללא גלוטן)
  • 200 גרם שוקולד בלונדי
  • 3 כפות קמח שקדים
  • 50 גרם חמאה
  • 2 ליטר שמן לטיגון
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

מניחים בקערה את הבלונדי והחמאה וממיסים בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
מוסיפים 3 כפות קמח שקדים ומערבבים עד לקבלת עיסה במרקם ממרח.
ניתן גם להכניס ל15-25 דקות למקרר לקבלת מרקם יותר ממרחי ונוח לעבודה, לא חובה.

נפרוס את בצק העולם כאשר הוא מופשר ונפרוס אותו למלבנים.
על מלבן אחד נניח באמצע ולכל האורך ממרח בלונדי ומעליו נניח מלבן נוסף ונהדק את כולו מסביב עם האצבעות.
ניתן להדק גם עם מזלג מסביב לקבלת צורת הפסים.
לאחר מכן נחתוך קצוות מיותרים לצורה יפה יותר של המלבן.

נחמם שמן עמוק ונדאג שלא יהיה חם מדי.
נטגן את השוקו פאי עד שמזהיב משני הצדדים.
לאחר מכן, נעביר אל צלחת עם נייר אפיה לספיגת השמן ונקשט באבקת סוכר.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן