מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר עד לקצף תפוח ובהיר.
מורידים למהירות הכי נמוכה במיקסר ומוסיפים את השמן.
ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל את השוקולד המריר יחד עם החלב עד להמסה מלאה ומוסיפים למיקסר בזהירות.
לבסוף להוסיף את הקמח, אבקת האפיה והשוקולית ולהקציף עד איחוד.
לקפל בעדינות עם לקקן ולוודא שאין אף גושים בתערובת.
להעביר לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, תוכנית תנור סטטי (פס למעלה פס למטה), למשך 40-45 דקות.
לאחר שהעוגה יצאה מהתנור נכין את ציפוי השוקולד: במיקרוגל נמיס יחד את השוקולד, החלב והחמאה עד להמסה מלאה ונשפוך מעל העוגה.
הציפוי יראה לכם דליל וזה בסדר הוא מתקשה בהמשך.
ניתן לפזר מעל עוד שוקולד לאקסטרה פאדג'יות ושוקולדיות למי שממש מכור!
בתאבון!