ספיר אסייג קונדיטורית מומחית ללא גלוטן

מתכון לעוגת פאדג' ללא גלוטן

יוני 4, 2023

מצרכים לעוגת פאדג' ללא גלוטן:

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 16 קוביות שוקולד מריר מומס
  • 1/2 כוס חלב
  • כוס קמח תופח ללא גלוטן
  • אבקת אפיה
  • כוס שוקולית
  • 150 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות חלב

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר עד לקצף תפוח ובהיר.
מורידים למהירות הכי נמוכה במיקסר ומוסיפים את השמן.
ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל את השוקולד המריר יחד עם החלב עד להמסה מלאה ומוסיפים למיקסר בזהירות.
לבסוף להוסיף את הקמח, אבקת האפיה והשוקולית ולהקציף עד איחוד.
לקפל בעדינות עם לקקן ולוודא שאין אף גושים בתערובת.


להעביר לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, תוכנית תנור סטטי (פס למעלה פס למטה), למשך 40-45 דקות.

לאחר שהעוגה יצאה מהתנור נכין את ציפוי השוקולד: במיקרוגל נמיס יחד את השוקולד, החלב והחמאה עד להמסה מלאה ונשפוך מעל העוגה.
הציפוי יראה לכם דליל וזה בסדר הוא מתקשה בהמשך.
ניתן לפזר מעל עוד שוקולד לאקסטרה פאדג'יות ושוקולדיות למי שממש מכור!

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן