מניחים בקערה את הבלונדי והחמאה וממיסים בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
מוסיפים 3 כפות קמח שקדים ומערבבים עד לקבלת עיסה במרקם ממרח.
ניתן גם להכניס ל15-25 דקות למקרר לקבלת מרקם יותר ממרחי ונוח לעבודה, לא חובה.
נפרוס את בצק העולם כאשר הוא מופשר ונפרוס אותו למלבנים.
על מלבן אחד נניח באמצע ולכל האורך ממרח בלונדי ומעליו נניח מלבן נוסף ונהדק את כולו מסביב עם האצבעות.
ניתן להדק גם עם מזלג מסביב לקבלת צורת הפסים.
לאחר מכן נחתוך קצוות מיותרים לצורה יפה יותר של המלבן.
נחמם שמן עמוק ונדאג שלא יהיה חם מדי.
נטגן את השוקו פאי עד שמזהיב משני הצדדים.
לאחר מכן, נעביר אל צלחת עם נייר אפיה לספיגת השמן ונקשט באבקת סוכר.
בתאבון!