היי, אני ספיר אסייג, קונדיטורית ומומחית לאפייה ולמוצרים ללא גלוטן.
יצרתי ספרי מתכונים שונים שיתנו מענה לכל צורך. ממתכונים קלים ועד מתכונים למתקדמים שיגרמו לכולכם ללקק את האצבעות.
כן כן, גם לאלה שיכולים לאכול גלוטן!
המתכון האגדי שלי לצ'ורוס, מתכון לעוגיות אמסטרדם, עוגיות קינדרול, עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי עוגת גבינה, פיצה, שבלולי פסטו וגבינות, רולדת אלפחורס ועוד ועוד..
וכל זה ללא גלוטן!!!
חברים וחברות - אנחנו ביחד הולכים לאכול את העולם!
2 ספרי המתכונים יחד - מכילים 70 מתכונים ללא גלוטן מהפשוטים ביותר עד למפוארים ביותר!
תתכוננו ללקק את האצבעות!!!
לפני כשמונה שנים נחשפתי לעולם ה"ללא גלוטן" כאשר גיליתי שאחיינית שלי צליאקית וזאת כשהיא בת שנה בלבד. לימים, ארוחות משפחתיות, ימי הולדת וכל בילוי משפחתי שהוא נעשו מאתגרים יותר ויותר מאחר ולא רצינו לבדל אותה או לתת לה הרגשה שהיא שונה. בנוסף, גם כאב לי מאוד לשמוע ממנה שיש המון דברים שהיא רוצה לטעום ולנסות, אבל היא פשוט לא יכולה.
נכנסתי למטבח פעם אחר פעם ונכשלתי כל-כך הרבה פעמים בניסיונות עד שמצאתי את המתכון המושלם עבורה לכל מאכל שהיא חפצה בו. בכל פעם שהייתי מעלה לרשת את התוצאות ראיתי שיש כל כך הרבה צליאקים אבודים שרוצים ממש כמו הילדת הזאת - להרגיש כמו כולם ולטעום מהמטעמים שראו ברשת.
הכנתי אין ספור פעמים מאפים, עוגות, קינוחים ועוד, והתגובות ההמומות של כל אותם האנשים (צליאקים או לא) לכך שאותו מאכל אינו מכיל גלוטן סיפקו לי גאווה והבנה שהצלחתי לייצר את המוצר המושלם עבורם.
ואז החלטתי להפוך את זה למקצוע שלי ולהעביר את זה הלאה ולהוציא את הסודות לעולם!