יש דבר ממכר ופשוט כמו כדור שוקולד?
הדבר החלומי הזה כל כך קל להכנה ועם המתכון שלי שלא מצריך יותר מדי מצרכים ובכמה דקות של עבודה יש לנו את הקינוח המושלם.
ניתן להכנה ללא גלוטן (רק להחליף לפתיבר מתאים).
בפולסים של 30 שניות במיקרוגל ממיסים את השמנת והשוקולד. במקביל, מרסקים את הפתי בר לחתיכות קטנות,
שימו לב שאתם לא מרסקים הכל לפירורים אלא משאירים את החתיכות בגודל קטן אך מורגש.
זאת בשביל שניתן את הביס, נוכל להרגיש אותן ושלא ימסו עם השוקולד החם.
שופכים את השוקולד המומס יחד עם השמנת אל תוך קערת הפתיבר המרוסק מערבבים ומכניסים למקרר ל30 דקות להתייצבות.
מכדררים לכדורים ועוטפים בקוקוס.
בתאבון!
ראו גם:
מתכון לעוגת שוקולד וכדורי שוקולד לל"ג | מתכון לעוגיות שוקולד ובלונדי לל"ג | מתכון לעוגת שוקולד וקוקוס לל"ג