לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לבורקס גבינה ללא גלוטן

מצרכים לבורקס גבינה ללא גלוטן:

  • חבילת בצק עלים ללא גלוטן
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1/2 חבילת גבינה צפתית מעודנת
  • 2 כפות קוטג'
  • 1 ביצה
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

*שימו לב - הכמויות של הגבינות והתבלינים לפי טעם. הכמויות הרשומות הן לפי טעמי האישי.

אופן ההכנה:

פורסים את הבצק עלים ויוצרים ממנו ריבועים.

מערבבים בקערה את הגבינות כאשר הן מגורדות/מפוררות יחד עם הביצה, המלח והפלפל.
ממלאים בפינה של הריבוע מהמילוי ומקפלים לחצי לצורת משולש.
מברישים בביתה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד הזהבה.
אל תשכחו ביצים קשות בצד.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן