Sapir Asayag Logo

מתכון לבורקס גבינה ללא גלוטן

מאי 31, 2023

מצרכים לבורקס גבינה ללא גלוטן:

  • חבילת בצק עלים ללא גלוטן
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1/2 חבילת גבינה צפתית מעודנת
  • 2 כפות קוטג'
  • 1 ביצה
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

*שימו לב - הכמויות של הגבינות והתבלינים לפי טעם. הכמויות הרשומות הן לפי טעמי האישי.

אופן ההכנה:

פורסים את הבצק עלים ויוצרים ממנו ריבועים.

מערבבים בקערה את הגבינות כאשר הן מגורדות/מפוררות יחד עם הביצה, המלח והפלפל.
ממלאים בפינה של הריבוע מהמילוי ומקפלים לחצי לצורת משולש.
מברישים בביתה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד הזהבה.
אל תשכחו ביצים קשות בצד.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן