בתור אמא, אנחנו לומדות כל מיני שיטות לחסוך בזמן. כל מיני טריקים שהחיים מלמדים אותנו ואנחנו בהתלהבות מעבירות הלאה.
אז בתור אמא ממהרת, קבלו טריק לארוחת ערב שווה וזריזה לכל המשפחה, שאני באהבה מעבירה הלאה.
*שימו לב - הכמויות של הגבינות והתבלינים לפי טעם. הכמויות הרשומות הן לפי טעמי האישי.
רדדו את בצק העלים עד כמה שתוכלו לדף דק.
חתכו אותו באמצע לשתי חתיכות והניחו אחת מהן על תבנית האפיה.
נכין את המלית שלנו: ונערבב בקערה את הגבינות, הביצה והתבלינים עד שהכל מתאחד לעיסה אחת.
נמרח על החתיכה שהנחו בתבנית האפיה את המלית ומעליה נסגור עם החתיכת בצק השניה.
נבריש ביצה, נפזר שומשום ונאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 30-40 דקות.
בתאבון!