
*שימו לב - הכמויות של הגבינות והתבלינים לפי טעם. הכמויות הרשומות הן לפי טעמי האישי.
רדדו את בצק העלים עד כמה שתוכלו לדף דק.
חתכו אותו באמצע לשתי חתיכות והניחו אחת מהן על תבנית האפיה.
נכין את המלית שלנו: ונערבב בקערה את הגבינות, הביצה והתבלינים עד שהכל מתאחד לעיסה אחת.
נמרח על החתיכה שהנחו בתבנית האפיה את המלית ומעליה נסגור עם החתיכת בצק השניה.
נבריש ביצה, נפזר שומשום ונאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 30-40 דקות.
בתאבון!
