המתכון מספיק לכ-15-20 יחידות בערך.
מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד.
מניחים במקרר לשעה-שעתיים להתייצבות.
לאחר שהבצק התייצב נוציא אותו מהמקרר ונתחיל לעבוד איתו.
נרדד את הבצק בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור.
לאחר שרידדנו את הבצק נקרוץ עיגולים בעזרת חותכן/ בעזרת כוס.
באמצע של כל עיגול ניצוק את הממרח שבחרנו/ פרלין/ קובית שוקולד לבן.
נרטיב מעט את האצבע ונמרח במסגרת העיגול את המים. ממש ממש מעט, לא להרטיב את הבצק יותר מדי.
נקפל את שני חלקי העיגול מהצדדים ונאחד ביניהם לצורת קונוס. את החלק התחתון נהדק יחד אל הקונוס לצורת משולש.
נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
נאכל מהעוגיות לאחר שהצטננו לגמרי.
בתאבון!