ספיר אסייג קונדיטורית מומחית ללא גלוטן

מתכון לגביניות פיצה ללא גלוטן

אוקטובר 4, 2023

מצרכים לגביניות פיצה ללא גלוטן:

  • 2 וחצי כוסות קמח ללא גלוטן (אני השתמשתי ברב תכליתי)
  • 1/4 כוס מים (כוס שתיה קרה חד פעמי)
  • 2 ביצים
  • 150 גרם קוטג'
  • כפית אבקת אפיה
  • כפית שטוחה מלח
  • כף שטוחה סוכר
  • רוטב פיצה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • זיתים
  • ביצה להברשה ושומשום

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר נניח את כל המצרכים לבצק: קמח, מים, 2 ביצים, 150 גרם קוטג', מלח, סוכר ואבקת אפיה.
נערבל יחד עם וו גיטרה עד לקבלת בצק אחיד.
נרדד בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט (במידה והבצק נוח לעבודה אין צורך לרדד בין שני ניירות אפייה אפשר על משטח השיש כאשר הוא ממש מעט מקומח).
בעזרת סכין נחתוך את הבצק לריבועים.

באמצע של כל ריבוע נמרח מרוטב הפיצה, נפזר גבינה וזיתים ונסגור לצורת הגבינית שלנו.
ניקח את הקצה הימני העליון של הריבוע שלנו ונעביר אותו אל הקצה השמאלי התחתון כך שזה יעטוף את הגבינה והרוטב.
לאחר מכן, ניקח את הקצה השמאלי התחתון ונרים אותו מעל הקצה הימני העליון לצורת גבינית.
תהדקו טוב את הקצוות בכדי שהצורה לא תיפתח באפיה.

נבריש בביצה ונפזר שומשום מעל, ולתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 15 דקות או עד השחמה.

דגש על הבצק:
הבצק הינו בצק נוח לעבודה וגמיש.
שימו לב כי הוא לא מסוג הבצקים שמתנפחים באפיה ולכן ניתן לבצע איתו את הצורה הרצויה ולא לדאוג שתשנה את צורתה לגמרי לאחר אפיה.
הבצק הינו דק לאחר האפיה כך שלא נקבל בצק של לחמניה.
אך הוא עדיין טעים מאוד ואתם הולכים להתמכר!

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן