באמצע של כל ריבוע נמרח מרוטב הפיצה, נפזר גבינה וזיתים ונסגור לצורת הגבינית שלנו.
ניקח את הקצה הימני העליון של הריבוע שלנו ונעביר אותו אל הקצה השמאלי התחתון כך שזה יעטוף את הגבינה והרוטב.
לאחר מכן, ניקח את הקצה השמאלי התחתון ונרים אותו מעל הקצה הימני העליון לצורת גבינית.
תהדקו טוב את הקצוות בכדי שהצורה לא תיפתח באפיה.
נבריש בביצה ונפזר שומשום מעל, ולתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 15 דקות או עד השחמה.
דגש על הבצק:
הבצק הינו בצק נוח לעבודה וגמיש.
שימו לב כי הוא לא מסוג הבצקים שמתנפחים באפיה ולכן ניתן לבצע איתו את הצורה הרצויה ולא לדאוג שתשנה את צורתה לגמרי לאחר אפיה.
הבצק הינו דק לאחר האפיה כך שלא נקבל בצק של לחמניה.
אך הוא עדיין טעים מאוד ואתם הולכים להתמכר!
בתאבון!