לתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 20-25 דקות או עד השחמה.
לאחר שהדונאטס נאפה והצטנן, נעבור להכנת ציפוי השוקולד.
נמיס במיקרוגל את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
שימו לב כי השוקולד צריך להיות די סמיך אבל לא מדי. במידה והוא מרגיש לכם סמיך מדי פשוט הוסיפו עוד שמנת מתוקה.
במידה והוא מרגיש לכם דליל מדי, הניחו אותו 10-15 דקות במקרר וזה יעשה את העבודה.
לאחר שהשוקולד שלנו נמס והגענו למרקם שאנחנו רוצים, אנחנו נטבול בשוקולד את החלק התחתון של הדונאטס.
זאת אומרת, החלק שנאפה בצורת התבנית וקיבל את הצורה היפה יותר.
נטבול בשוקולד נסובב מעט, נרים בזהירות וניתן לעודפי השוקולד לרדת חזרה על הקערה.
נניח בזהירות בצד ונעבור ככה על כל הדונאטסים.
ניתן לקשט בסוכריות/קוקוס/שוקולד מגורר - ואפשר גם פשוט להשאיר ככה.
בתאבון!