מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל30-40 דקות להתייצבות.
לאחר 30-40 דקות נוציא את הבצק מהמקרר ונתחיל לעבוד איתו.
נחלק את הבצק ל2 ונרדד אותו בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט.
נרדד למשטח דק אבל לא מדי ונחתוך את השוליים לצורת מלבן.
ישנן שתי אפשרויות ליצירת המלבן: אחת מהן היא לרדד מלבן קצת יותר רחב כך שישארו לכם שאריות הבצק מהצדדים
וכך תעטפו את השוקולד כמו מעטפה. מקדימה, מאחורה ומהצדדים כך שכולו מכוסו על ידי הבצק.
דרך נוספת, היא לרדד מלבן בין שני ניירות אפיה ולרדד עוד מלבן בין שני ניירות אפיה
ולאחר שעל אחד מהמלבנים מרחנו את הממרח והנחנו את השוקולד אנו ניקח את המלבן השני ונניח אותו מעליו בזהירות.
שני הדרכים מקובלות רק תבחרו מה יותר נוח לכם.
לאחר שיצרנו את המלבן הרצוי, נמרח ממרח קינדר/ את הממרח שבחרנו
באמצע המלבן לאורכו, ועליו נניח את טבלאות השוקולד/ אצבעות הקינדר.
נניח את נייר האפיה כפי שהוא על התבנית בכדי לא לפגוע בצורת המלבן.
נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 20-25 דקות.
נוציא את התבנית מהתנור ניתן לה להצטנן מעט ונכניס למקרר לשעה.
רק לאחר שהבצק קר נפרוס את העוגיות. כלומר, נפרוס לרוחב לפסים.
החיתוך של הבצק כאשר הוא קר עוזר לשמור על החיתוך אסתטי ולראות את הקינדר בצורה נקייה לעין.
את העוגיות אפשר להשאיר בחוץ בקופסה אטומה.
בתאבון!
אולי יעניין אותך...
עוגות שוקולד | 10 טיפים למגולגלות מושלמות | מתכון למגולגלות קינדר ללא גלוטן