
טוחנים את כל העוגיות אוריאו בקערה.
בקערה נפרדת ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות את החמאה, חלב והשוקולד עד שהכל נמס לגמרי.
אחרי שהכל נמס שופכים על העוגיות הטחונות ומערבבים עד שהכל נספג.
מכניסים להקפאה ל-40 דק' או למקרר לשעתיים.
לאחר שהעיסה התקררה לגמרי יוצרים ממנה כדורים בגודל שווה.
בצלחה רחבה שופכים קוקוס, מניחים את הכדורים על הצלחת ומגלגלים את הכדורים
עד שכל הכדור מצופה בקוקוס.
מאחסנים בקופסה אטומה במקרר.
בתאבון!
