
טוחנים את כל העוגיות אוריאו בקערה.
בקערה נפרדת ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות את החמאה, חלב והשוקולד עד שהכל נמס לגמרי.
אחרי שהכל נמס שופכים על העוגיות הטחונות ומערבבים עד שהכל נספג.
מכניסים להקפאה ל-40 דק' או למקרר לשעתיים.
בינתיים יוצרים את הקרם שלנו: בקערה טורפים שמנת מתוקה, גבינת שמנת ואינסטנט פודינג
עד לקבלת קרם יציב.
מעבירים את הקרם לשקית זילוף או שקית אוכל, ניתן גם להעזר ב-2 כפות.
על נייר אפיה יוצרים/ מזלפים עיגולים קטנים ומעבירים למקפיא.
לאחר שהעיסה התקררה לגמרי לוקחים חתיכה ומשטחים אותה.
במידה והעיסה נדבקת לידיים ניתן להרטיב אותן מעט שיהיה יותר נוח לעבודה.
מניחים עיגול קרם שהקפאנו על העיסה שהשטחנו על היד וסוגרים על הקרם עם עיסה נוספת שמשטיחים מעט ומניחים מעל.
סוגרים בעדינות את הצדדים ומגלגלים לכדור.
בצלחה רחבה שופכים קוקוס, מניחים את הכדורים על הצלחת ומגלגלים את הכדורים
עד שכל הכדור מצופה בקוקוס.
מאחסנים בקופסה אטומה במקרר.
בתאבון!
