מערבבים בקערה את הגבינות, הסוכר, 1/4 כוס קמח, ביצה וקוטג' לעיסה אחידה. במידה והיא נוזלית מדי תשימו עוד טיפה קמח.
הניחו את העיסה במקרר למנוחה של כ-10-15 דקות.
לאחר שהעיסה התגבשה במקרר הניחו בקערה קמח ופירורי לחם וערבבו אותם יחד.
צרו כדורים מעיסת הגבינות וכסו כל כדור בפירורי לחם וקמח, לאחר מכן הכניסו את הכדור אל הביצה הטרופה ואז שוב כסו אותו בפירורי לחם והקמח.
חממו שמן במחבת לחום בינוני (שימו לב שהוא לא גבוה מדי) וטגנו את הכדורים עד הזהבה.
מושלמים עם מטבל עגבניות בצד!
בתאבון!