לקצפת:
ניקח תבנית המתאימה למאפינס, נשמן את שקעי המאפינס בעזרת ספריי שמן/ נבריש מעט.
ניצור עיגולים מהבצק וכל עיגול נשטח בתוך שקע המאפינס.
נהדק את הבצק לצדדים בתוך כל שקע ונשתדל ליצור צורה של כוס כמה שיותר, שימו לב שהבצק גם מתנפח מעט באפיה כך שאל תגזימו עם כמות הבצק.
לתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 6-8 דקות או עד השחמה.
נניח לכוסות השוקולד צ'יפס להצטנן לגמרי ולאחר מכן נחלץ אותן מתבנית המאפינס בעזרת סכין חדה שנעביר מסביב לכל כוס.
ונעבור להכנת הקצפת. נקציף את כל מצרכי הקצפת על מהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה וחלקה.
נעביר את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר משונן ובאמצע של כל כוס נזלף את הקצפת שלנו.
לאחסן במקרר.
בתאבון!