נעבור להכנת הבשר: נטגן את הבצל כאשר הוא חתוך לקוביות עד הזהבה.
נוסיף את הבשר הטחון ונפורר אותו יחד עם המזלג לפירורים ונטגן עד שצבעו משתנה מעט לצבע חום.
נוסיף את התבלינים והצנוברים הקלויים ונערבב.
לאחר שהתבלינים עוטפים את כל הבשר והבצל נוסיף את העגבניות ונערבב יחד ל1-2 דקות.
נוריד מהאש ונניח בקערה.
שימו לב, זה צריך להיות עם נוזלים מאחר והמלית נכנסת גם לתנור.
לאחר התפחה: נחלק את הבצק לכדורים שווים וכל כדור נרדד לעיגול (כמו פיצה).
נפזר מעל את מלית הבשר שלנו ונתפיח התפחה שניה עוד כ15 דקות.
ולתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 15 דקות או עד השחמה.
בתאבון!