לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון ללחמעג'ון

מצרכים ללחמעג'ון:

  • 500 גרם קמח מנופה
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 וחצי כפות שמרים יבשים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כף מלח
  • 1 וחצי כוסות מים פושרים
  • 200 גרם בשר טחון
  • 2 עגבניות מגורדות
  • 50 גרם צנוברים קלויים
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כף מלח
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/2 כף פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית שום גבישי
  • 2 בצלים

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר נערבב קמח, סוכר ושמרים יחד.
נוסיף את השמן זית ומלח ונערבב.
נוסיף את המים, נחבר את וו הלישה למיקסר ונערבל על מהירות בינונית למשך 8 דקות עד לקבלת בצק אחיד ובהיר.
נניח את הבצק להתפחה למשך כשעה-שעה וחצי.

נעבור להכנת הבשר: נטגן את הבצל כאשר הוא חתוך לקוביות עד הזהבה.
נוסיף את הבשר הטחון ונפורר אותו יחד עם המזלג לפירורים ונטגן עד שצבעו משתנה מעט לצבע חום.
נוסיף את התבלינים והצנוברים הקלויים ונערבב.
לאחר שהתבלינים עוטפים את כל הבשר והבצל נוסיף את העגבניות ונערבב יחד ל1-2 דקות.
נוריד מהאש ונניח בקערה.
שימו לב, זה צריך להיות עם נוזלים מאחר והמלית נכנסת גם לתנור.

לאחר התפחה: נחלק את הבצק לכדורים שווים וכל כדור נרדד לעיגול (כמו פיצה).
נפזר מעל את מלית הבשר שלנו ונתפיח התפחה שניה עוד כ15 דקות.

ולתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 15 דקות או עד השחמה.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן