מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד. (הכל חוץ מאצבעות הקינדר וממרח הקינדר).
מחלקים את הבצק ל2 ומרדדים אותו בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור.
מרדדים למלבן כאשר העובי שלו דק אבל לא יותר מדי.
מורחים ממרח קינדר בנדיבות ובחלק התחתון של המלבן, בחלק הכי קרוב אלינו,
מניחים לכל האורך אצבעות קינדר צמודות האחת לשניה.
בעזרת נייר האפיה מרימים את הבצק ומגלגלים בזהירות לצורת רולדה.
מניחים את הרולדה על תבנית המרופדת בנייר אפיה ומכניסים לאפיה בתנור,
על 180 מעלות, תוכנית תנור סטטי, למשך 25 דק'.
מוציאים את התבנית מהתנור ניתן לה להצטנן מעט ונכניס למקרר לשעה-שעתיים.
(לא חייב להכניס למקרר אבל לא לפרוס לפני שהרולדה הצטננה לגמרי.)
פורסים את הרולדה לרוחב לעוגיות שלנו ומפדרים באבקת סוכר.
את העוגיות אפשר לאחסן בחוץ בקופסה אטומה.
אולי יעניין אותך...
מתכון למגולגלות קינדר רגילות | ללא גלוטן | מארזים ועוגיות ללא גלוטן