לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון למגולגלות קינדר ללא גלוטן

מצרכים למגולגלות קינדר ללא גלוטן:

  • 1 ורבע כוס קמח תופח ללא גלוטן
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1 כוס קמח שקדים
  • 150 גרם חמאה רכה
  • כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס חלב
  • כפית תמצית וניל
  • ממרח קינדר
  • אצבעות קינדר

אופן הכנה:

מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל30-40 דקות להתייצבות.

לאחר 30-40 דקות נוציא את הבצק מהמקרר ונתחיל לעבוד איתו.
נחלק את הבצק ל2 ונרדד אותו בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור.
נרדד למשטח דק אבל לא מדי ונחתוך את השוליים לצורת מלבן.

נמרח ממרח קינדר בנדיבות ובקצה הבצק הקרוב אלינו נניח אצבעות קינדר לכל האורך.
בעזרת נייר האפיה נרים את הבצק ונגלגל בזהירות לצורת רולדה.
ניתן ליצור בעזרת סכין חדה פסים לרוחב הרולדה בעדינות (לא לחתוך עד הסוף) בכדי שיהיה לנו יותר קל לפרוס את העוגיות לאחר האפיה. לא חובה.

נניח את נייר האפיה כפי שהוא על התבנית בכדי לא לפגוע בצורת הרולדה ונכניס למקרר למשך 10 דקות.

נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 15-20 דקות.
נוציא את התבנית מהתנור ניתן לה להצטנן מעט ונכניס למקרר למינימום שעתיים.

רק לאחר שהרולדה קרה לגמרי נפרוס את העוגיות - כלומר, נפרוס לגמרי את הפסים שיצרנו.
את העוגיות אפשר להשאיר בחוץ בקופסה אטומה.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן