מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל30-40 דקות להתייצבות.
לאחר 30-40 דקות נוציא את הבצק מהמקרר ונתחיל לעבוד איתו.
נחלק את הבצק ל2 ונרדד אותו בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור.
נרדד למשטח דק אבל לא מדי ונחתוך את השוליים לצורת מלבן.
נמרח ממרח קינדר בנדיבות ובקצה הבצק הקרוב אלינו נניח אצבעות קינדר לכל האורך.
בעזרת נייר האפיה נרים את הבצק ונגלגל בזהירות לצורת רולדה.
ניתן ליצור בעזרת סכין חדה פסים לרוחב הרולדה בעדינות (לא לחתוך עד הסוף) בכדי שיהיה לנו יותר קל לפרוס את העוגיות לאחר האפיה. לא חובה.
נניח את נייר האפיה כפי שהוא על התבנית בכדי לא לפגוע בצורת הרולדה ונכניס למקרר למשך 10 דקות.
נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 20 דקות.
נוציא את התבנית מהתנור ניתן לה להצטנן מעט ונכניס למקרר למינימום שעה.
רק לאחר שהרולדה קרה לגמרי נפרוס את העוגיות - כלומר, נפרוס לגמרי את הפסים שיצרנו.
את העוגיות אפשר להשאיר בחוץ בקופסה אטומה.
בתאבון!
אולי יעניין אותך...
עוגות שוקולד | 10 טיפים למגולגלות מושלמות | מתכון למגולגלות קינדר ללא גלוטן