Sapir Asayag Logo

מתכון למגולגלות במילוי תמרים ללא גלוטן

מרץ 6, 2024

מצרכים לעוגיות מגולגלות במילוי תמרים ללא גלוטן:

  • כוס וחצי קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1 ביצה L
  • 1/2 כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • ממרח תמרים
  • אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד. (הכל חוץ מאגוזי המלך וממרח התמרים).

מחלקים את הבצק ל2 ומרדדים אותו בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור.
מרדדים למלבן כאשר העובי שלו דק אבל לא יותר מדי.

מורחים ממרח תמרים בנדיבות ומפזרים אגוזי מלך קצוצים.
בעזרת נייר האפיה מרימים את הבצק ומגלגלים בזהירות לצורת רולדה.

מניחים את הרולדה על תבנית המרופדת בנייר אפיה ומכניסים לאפיה בתנור,
על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 20 דק' או עד שקצוות הרולדת נעשים שחומים.

מוציאים את התבנית מהתנור ניתן לה להצטנן מעט ונכניס למקרר לשעה.
(לא חייב להכניס למקרר אבל לא לפרוס לפני שהרולדה הצטננה לגמרי.)

פורסים את הרולדה לרוחב לעוגיות שלנו ומפדרים באבקת סוכר.
את העוגיות אפשר לאחסן בחוץ בקופסה אטומה.

בתאבון!

ליצור קשר במהירות:
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת
Prositive שיווק ובניית אתרים GIF
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן