מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד. (הכל חוץ מאגוזי המלך וממרח התמרים).
מחלקים את הבצק ל2 ומרדדים אותו בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור.
מרדדים למלבן כאשר העובי שלו דק אבל לא יותר מדי.
מורחים ממרח תמרים בנדיבות ומפזרים אגוזי מלך קצוצים.
בעזרת נייר האפיה מרימים את הבצק ומגלגלים בזהירות לצורת רולדה.
מניחים את הרולדה על תבנית המרופדת בנייר אפיה ומכניסים לאפיה בתנור,
על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 20 דק' או עד שקצוות הרולדת נעשים שחומים.
מוציאים את התבנית מהתנור ניתן לה להצטנן מעט ונכניס למקרר לשעה.
(לא חייב להכניס למקרר אבל לא לפרוס לפני שהרולדה הצטננה לגמרי.)
פורסים את הרולדה לרוחב לעוגיות שלנו ומפדרים באבקת סוכר.
את העוגיות אפשר לאחסן בחוץ בקופסה אטומה.
בתאבון!