ספיר אסייג קונדיטורית מומחית ללא גלוטן

מתכון לסירת נפוליאון מפורקת ללא גלוטן

אוגוסט 20, 2024

מצרכים לסירת נפוליאון מפורקת ללא גלוטן:

  • 1 חבילת בצק עלים ללא גלוטן
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • תותים/פירות שאוהבים
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

מניחים את בצק העלים על תבנית התנור ומעליו מניחים עוד תבנית תנור על מנת למנוע ממנו להתנפח.
אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 15-20 דקות או עד הזהבה.
לאחר שהבצק מוכן, נניח אותו להתקררות.

ונעבור אל הכנת הקרם שלנו: נקציף על מהירות בינונית את השמנת המתוקה יחד עם הפודינג וניל עד לאיחוד וקבלת קרם יציב וחלק.
נחתוך את הפירות בצורה שאנחנו רוצים.

ונעבור אל ההרכבה: את בצק העלים נפורר עם הידיים לפירורים גדולים ונערבב אותו בקערה יחד עם 2 כפות אבקת סוכר.
נסדר אותו בכלי ההגשה שלנו בחלק התחתון ושיתפרס לצדדים.
נניח מעל את הקרם בזהירות ונסדר כאשר הקרם במרכז והבצק מונח על יד הקרם מסביב.
באמצע נניח את הפירות ומעל הכל נפדר אבקת סוכר.
תסמכו עלי שהקינוח המוצלח הזה ימשוך אליו את מלוא תשומת הלב והטעם!

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן