ספיר אסייג קונדיטורית מומחית ללא גלוטן

מתכון לספינג' ללא גלוטן

דצמבר 5, 2023

מצרכים לספינג' ללא גלוטן:

המתכון ל16 יחידות

  • 500 גרם קמח ללא גלוטן מיועד ללחמים, גם קמח מיועד למאפי שמרים יעבוד כאן טוב
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 1/3 כוס שמן
  • 400 מל' מים
  • 2-3 ליטר שמן לטיגון
  • סוכר לעטוף את הספינג' לאחר הטיגון

אופן הכנה:

נניח בקערה את כל המצרכים:
קמח, שמרים יבשים, סוכר מלח, שמן ומים ונלוש עד לקבלת בצק אחיד ושהכל הקמח נאסף והתאחד יחד עם הבצק.

נקבל בצק דביק אבל לא מדי. נכסה את הקערה בניילון נצמד ונניח להתפחה למשך כ40-60 דקות.

לאחר התפחה נחמם שמן לטיגון בסיר עד לטמפטורה של 150 מעלות, ניתן גם להכניס כף עץ אל השמן, במידה ויש סביבה בועות השמן בטמפרטורה הנכונה.
אני מציעה לעבוד עם מד חום שתמיד מביא לתוצאה מדויקת ונכונה.

לאחר שהגענו לטמפרטורה הרצויה, נניח את הקערה עם הבצק קרוב אל הסיר ונשמן את הידיים טוב טוב.
ניקח מהבצק כדור וניצור באמצע בעזרת האצבעות חור כך שנוצרת צורה של טבעת ונניח אותה בתוך השמן.

נטגן את הספינג' עד לקבלת צבע זהוב ויפה משני הצדדים ונוציא אל צלחת המרופדת בנייר סופג.
לאחר דקה-שתיים נעביר אל קערה מלאה בסוכר את הספינג' ונכסה את כולו בסוכר.

נעביר אל צלחת ההגשה שלנו והספינג' מוכן.
שימו לב כי הספינג' במיטבו כאשר הוא חם.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן