מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל30-40 דקות להתייצבות.
לאחר 30-40 דקות נוציא את הבצק מהמקרר ונתחיל לעבוד איתו.
נחלק את הבצק ל2 ונרדד אותו בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור.
נרדד למשטח דק אבל לא מדי ונחתוך את השוליים לצורת ריבוע.
לאחר שרידדנו את הבצק נקרוץ ממנו עיגולים, חצי מהעיגולים נשאיר שלמים ולחצי השני נקרוץ עוד עיגול קטן באמצע כך שיהיה בו חור.
שימו לב שיהיה לכם מספר שווה בין העיגולים השלמים לבין העיגולים עם החור מאחר ולאחר האפיה הם מתאחדים לעוגיה אחת.
נאפה את העוגיות למשך 12-15 דקות עד שהן משחימות, בתנור על תוכנית טורבו, על 180 מעלות.
לאחר שהעוגיות נאפו והצטננו, נחלק את העוגיות עם החור לצד אחד ואת השלמות לצד השני. על חלק מהעוגיות עם החור באמצע נפדר אבקת סוכר ועל חלק קקאו.
את העוגיות השלמות גם נחלק ועל חלקן נניח ממרח נוטלה, ועל חלקן נניח ממרח חלב- שוקולד לבן.
את העוגיה עם החור המפודרת באבקת סוכר נניח על העוגיה שעליה זילפנו ממרח נוטלה.
את העוגיה עם החור המפודרת בקקאו נניח על העוגיה שעליה זילפנו ממרח חלב.
בתאבון!