Sapir Asayag Logo

מתכון לעוגיות קינדר ללא גלוטן

ינואר 13, 2025

מצרכים לעוגיות קינדר ללא גלוטן:

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר חום גולדן
  • ביצה
  • כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • שקית אבקת אפיה
  • 1 וחצי כוס קמח שקדים
  • 1 כוסות קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 2 חבילות אצבעות קינדר חתוכות לקוביות
  • 1 ממרח קינדר

כוס = כוס חד פעמית של שתיה חמה

אופן ההכנה:

בקערה נערבב בין החמאה הרכה לסוכר עד איחוד וקבלת משחה.
(שימו לב, ניתן להכין את המתכון בקערת המיקסר ואפשר גם בקערה עם כף עץ- מה שנוח)
נוסיף ביצה, תמצית וניל ומלח ונערבב.נוסיף סודה לשתיה, אבקת אפיה, קמח שקדים וקמח ללא גלוטן ונערבב.
לבסוף נוסיף את אצבעות הקינדר החתוכות (נשמור 1/4 כמות בצד להניח מעל העוגיה לאחר האפיה) ונערבב לבצק אחיד.

נכדרר לכדורים ונשטח מעט עם האצבעות ונניח על התבנית במרווחים אחד מהשני.

לתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 6-8 דקות או עד השחמה.

לאחר האפיה והצטננות העוגיות, נמרח ממרח קינדר באמצע העוגיה ונוסיף קוביות אצבע קינדר מעל.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן