הערות: כוס = כוס שתיה חמה חד פעמית.
סך הכל יוצא מהמתכון 30 יחידות.
בקערה מערבבים את הקמח, שקדים, מלח ואבקת אפיה.
בקערת המיקסר מקציפים את החמאה כשהיא רכה יחד עם הסוכר למשך 3-4 דקות.
מוסיפים את הביצה ומקציפים עד לאיחוד.
מוסיפים את קערת הקמחים ומערבלים עד איחוד- אפשר גם עם לקקן/בידיים.
נקבל בצק רך מאוד.
נכניס למקרר למשך חצי שעה-שעה בכדי לקבל בצק שיהיה לנו יותר נוח לעבוד איתו.
לאחר קירור הבצק, ניצור כדורים מהבצק ונגלגל אותם בתוך צלחת עם שקדים לבנים פרוסים/ ליצור כדורים ולפזר מעל שקדים לבנים פרוסים.
אפשרות נוספת, ליצור כדורים ובאמצעות האצבעות ליצור גומה באמצע ולזלף פנימה נוטלה.
עצה ממני, במידה ואתם יוצרים גומות, תצרו גומה עמוקה שתוכל להכיל הרבה נוטלה.
נסדר במרווחים כי העוגיה ממש משתטחת ונאפה בתנור שחומם מראש על תוכנית טורבו, 180 מעלות,
למשך 12-15 דקות עד שהעוגיה משחימה.
לאחר שהעוגיה מצטננת ניתן לפדר באבקת סוכר ולהעביר לצנצנת ולאחסן בחוץ.
בתאבון!