
נקציף בקערת המיקסר את השמנת אינסטנט פודינג, חלב וגבינה עד שנקבל קרם יציב וחלק.
בכוס עם המים החמים שערבבנו עם כפית השוקולית/ נס קפה, נטבול את הביסקוויט עד הסוף,
כלומר גם את החלק שאנחנו מחזיקים נכניס פנימה שכולו יהיה טבול במים חמים.
המים צריכים להיות חמים מאוד!, אז תעבדו עם כפפות כדי לשמור על האצבעות.
חשוב לטבול את כ-ל הביסקוויט, אחרת החלק שלא נטבל ישאר קשה ולא יתרכך ויצור ביס פחות נעים.
שימו לב, יכול להיות שיהיו ביסקוויטים שישברו מהחום לשניים,
אל תיבהלו - תסדרו אותם יפה על התבנית ותמשיכו לטבול ביסקוויט, ביסקוויט וסדרו אותם בתבנית אחד על יד השני.
ניצור שכבה של ביסקוויטים ומעליה נשים שכבה יפה של קרם הגבינה שלנו ונשטח.
לאחר מכן ניצור עוד שכבה של ביסקוויטים מעל הקרם וחוזר חלילה עד שנגמר לנו הקרם.
אנחנו מסיימים כאשר השכבה האחרונה שלנו היא הקרם ולא הביסקוויטים.
נחמם את הריבת חלב במיקרוגל למשך 30 שניות ונערבב את הממרח עם כפית כך שהוא ייפתח וייעשה נוזלי יותר.
נשפוך את הריבת חלב מעל העוגה עד שהיא מכסה את כולה.
ניתן גם ליישר עם כף כך שהממרח יגע בכל מקום בזהירות.
שימו לב, ברגע שמורחים את הממרח יותר מדי הוא כבר מרים את הקרם שלנו,
אז אנחנו נמשוך עם הכף ממש מעט בחלקים שיש יותר מדי ממרח וניתן למרוח אותו לעוד מקומות.
מפזרים קוקוס במסגרת של העוגה לקישוט. לא חובה, אבל מוסיף.
מעבירים את העוגה להתייצבות מלאה במקרר ל-4 שעות לפחות.
בתאבון!
אולי יעניין אותך:
טריק לעוגת שוקולד וכדורי שוקולד ללא גלוטן > | מתכון לקרפ שוקולד ללא גלוטן > | מתכון לעוגת פאדג' ללא גלוטן > | מתכון לכדורי שוקולד להכנה מהירה >
