לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגת דבש ומסקרפונה ללא גלוטן

מצרכים לעוגת דבש ומסקרפונה ללא גלוטן:

  • 5 ביצים L
  • 1 ורבע כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס דבש
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1 כפית גדושה קינמון
  • 1 כוס תה חמים וחזק
  • אבקת אפיה
  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • 2 וחצי כוסות קמח תופח ללא גלוטן
    לקרם מסקרפונה
  • 2 כפות גבינת מסקרפונה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 250 מל'
  • 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:

מקציפים על המהירות הכי גבוהה בקערת המיקסר את הביצים יחד עם הסוכר עד שנוצר קצף תפוח ובהיר.
מורידים למהירות הכי נמוכה ומוסיפים שמן, דבש, סודה לשתיה, קינמון, אבקת אפיה, כוס תה ולבסוף את קמח השקדים והקמח התופח.

מעבירים לתבנית, במידה ואתם מקשטים בשקדים מולבנים תפזרו אותם בזהירות על העוגה.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות למשך שעה או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.

לאחר שהעוגה הצטננה נכין את קרם המסקרפונה: נקציף במהירות בינונית במיקסר שמנת מתוקה יחד עם אינסטנט פודינג וניל.
נוסיף את גבינת המסקרפונה כאשר נוצר לנו קרם אך לא יציב עדיין ונמשיך להקציף עד יצירת קרם חלק ויציב.
נזלף על העוגה ונקשט כמו שאוהבים ונשמור במקרר.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן