מקציפים על המהירות הכי גבוהה בקערת המיקסר את הביצים יחד עם הסוכר עד שנוצר קצף תפוח ובהיר.
מורידים למהירות הכי נמוכה ומוסיפים שמן, דבש, סודה לשתיה, קינמון, אבקת אפיה, כוס תה ולבסוף את קמח השקדים והקמח התופח.
מעבירים לתבנית, במידה ואתם מקשטים בשקדים מולבנים תפזרו אותם בזהירות על העוגה.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות למשך שעה או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
לאחר שהעוגה הצטננה נכין את קרם המסקרפונה: נקציף במהירות בינונית במיקסר שמנת מתוקה יחד עם אינסטנט פודינג וניל.
נוסיף את גבינת המסקרפונה כאשר נוצר לנו קרם אך לא יציב עדיין ונמשיך להקציף עד יצירת קרם חלק ויציב.
נזלף על העוגה ונקשט כמו שאוהבים ונשמור במקרר.
בתאבון!