לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגת וניל ללא גלוטן

מצרכים לעוגת וניל ללא גלוטן:

  • 3 ביצים L
  • 125 מל' מים
  • 125 מל' שמן
  • 1 שקית תערובת לעוגת וניל של "תמי"
  • 250 מל' שמנת מתוקה (חבילה 1)
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • שוקולד לבן מגורר לקישוט *לא חובה

אופן הכנה:

מקציפים את הביצים יחד עם השמן והמים לאיחוד, מוסיפים את תערובת הוניל ומקציפים למשך 2 דקות במהירות איטית.
לאחר מכן מעלים למהירות בינונית ומקציפים 3 דקות נוספות.

נעביר לתבנית ונאפה בתנור שחומם מראש על 175 מעלות, מצב תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

לאחר שהעוגה מוכנה והיא הצטננה לגמרי נכין את הקצפת, נקציף את השמנת יחד עם האינסטנט יחד עד לקצפת אחידה ורכה.
נניח את הקצפת מעל העוגה בצורה חופשית ונפזר מעל את קישוט השוקולד הלבן.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת באתר
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן