מקציפים את הביצים יחד עם השמן והמים לאיחוד, מוסיפים את תערובת הוניל ומקציפים למשך 2 דקות במהירות איטית.
לאחר מכן מעלים למהירות בינונית ומקציפים 3 דקות נוספות.
נעביר לתבנית ונאפה בתנור שחומם מראש על 175 מעלות, מצב תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
לאחר שהעוגה מוכנה והיא הצטננה לגמרי נכין את הקצפת, נקציף את השמנת יחד עם האינסטנט יחד עד לקצפת אחידה ורכה.
נניח את הקצפת מעל העוגה בצורה חופשית ונפזר מעל את קישוט השוקולד הלבן.
בתאבון!