לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגת מייפל ללא גלוטן

מצרכים לעוגת מייפל ללא גלוטן:

  • 4 ביצים
  • 215 גרם סוכר
  • 190 גרם שמן
  • 175 גרם שמנת מתוקה
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כפיות אבקת אפיה שטוחות
  • 250 גרם קמח תופח ללא גלוטן
  • כף סוכר חום
  • מייפל
  • 80 גרם שקדים

אופן הכנה:

מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר על המהירות הכי גבוהה במיקסר עד קבלת קצף יציב ותפוח.
מוסיפים את השמן, השמנת המתוקה ותמצית הוניל עד איחוד. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה וטורפים עד שאין גושים.

נעביר לתבנית (קוטר 22) ונאפה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, מצב תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 15 דקות.

נקצוץ את השקדים ובקערה נערבב את השקדים הקצוצים יחד עם הסוכר החום.

לאחר 15 דקות אפיה נפזר בעדינות את השקדים והסוכר מעל העוגה ונחזיר לעוד 35 דקות אפיה.
כשהעוגה יוצאת מהתנור נפזר מעליה את המייפל. נפרוס כשהיא הצטננה לגמרי.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן