מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר על המהירות הכי גבוהה במיקסר עד קבלת קצף יציב ותפוח.
מוסיפים את השמן, השמנת המתוקה ותמצית הוניל עד איחוד. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה וטורפים עד שאין גושים.
נעביר לתבנית (קוטר 22) ונאפה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, מצב תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 15 דקות.
נקצוץ את השקדים ובקערה נערבב את השקדים הקצוצים יחד עם הסוכר החום.
לאחר 15 דקות אפיה נפזר בעדינות את השקדים והסוכר מעל העוגה ונחזיר לעוד 35 דקות אפיה.
כשהעוגה יוצאת מהתנור נפזר מעליה את המייפל. נפרוס כשהיא הצטננה לגמרי.
בתאבון!