להקציף את הביצים והסוכר עד קצף תפוח ובהיר.
נוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח.
לבסוף נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף עד שהוא נטמע לגמרי.
נעביר את כל הבלילה אל התבנית שאיתה נאפה את העוגה.
נכניס את העוגה לאפיה בתנור במצב סטטי (פס למעלה פס למטה), על 170 מעלות למשך 50 דקות.
בזמן שהעוגה נאפית בתנור נעבור להכין את הקראמבל: בקערה נערבב חמאה רכה, קמח וסוכר חום ונלוש
עד שכל החומרים מתאחדים ונשארים פירוריים ולא נהפכים לבצק של ממש.
לאחר 10 דקות אפיה, נפזר על העוגה את הקראמבל שיצרנו.
שימו לב, אתם פותחים את התנור מוציאים את המגש מעט מפזרים ומחזירים להמשך אפיה של כ-40 דקות.
בזמן שהעוגה נאפית בתנור נכין את הגלייז: בקערה נערבב את אבקת הסוכר עם השמנת המתוקה עד לקבלת גלייז סמיך וחלק.
אל תוותרו עליו, הוא מוסיף המון.
לאחר שהעוגה נאפתה והצטננה, נשפוך מעליה את הגלייז.
בתאבון!
הכנתם? צלמו לי איך יצא ותייגו אותי באינסטגרם @sapirasayag