לקרם:
לגנאש בלונדי:
להקציף את הביצים והסוכר עד קצף תפוח ובהיר.
נוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח
לבסוף נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף עד שהוא נטמע לגמרי
אופים על 170 מעלות למשך 45 דקות-שעה / עד שהעוגה זהובה וקיסם יוצא יבש.
בזמן שהעוגה מצטננת לאחר שהיא מוכנה, נתחיל להכין את הקרם שלנו.
נקציף בקערת המיקסר שמנת מתוקה, אינסטנט, גבינה וחלב על מהירות בינונית עד לקבלת קרם חלב ויציב.
ניתן גם להקציף בקערה יחד עם מטרפה ידנית.
לאחר שהקצפת יציבה נעביר את כולה על שכבת עוגת הוניל שלנו, נשטח יפה ונסדר יחד עם פלטה/כף למשטח חלק.
נעבור להכנת הגנאש, נחמם במיקרוגל בפולסים של 30 שניות את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה עד להמסה ואיחוד מלא.
נשפוך את הגנאש שלנו מעל העוגה ונניח אותה במקרר להצטננות של לפחות 4-5 שעות.
בתאבון!