לקצפת:
לקישוט:
מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר על מהירות גבוהה. (אפשר גם לטרוף בקערה)
לאחר קבלת קצף בהיר מורידים למהירות הכי נמוכה במיקסר ומוסיפים את השמן, הקקאו, אבקת האפיה ובסוף את הקמח.
לבסוף מוסיפים את החלב/ המים עד הטמעה ומקפלים בעדינות עם לקקן לאיחוד החומרים ולבדיקה שאין גושים.
מעבירים לתבנית ואופים על 170 מעלות, למשך 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש. תוכנית אפיה סטטי בתנור (פס למעלה פס למטה).
לאחר שהעוגה נאפתה נקרר אותה לגמרי.
נקציף בקערת המיקסר את השמנת יחד עם אבקת הסוכר עד קבלת קצפה רכה ואוורירית.
נזלף/נמרח מעל עוגת השוקולד ונפזר את השוקולד המגורד.
בתאבון!
אולי יעניין אותך:
עוגות שוקולד להזמנה | מתכון לעוגת שוקולד וכדורי שוקולד ללא גלוטן | מתכון לכדורי שוקולד להכנה מהירה | עוגות ללא גלוטן