לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגת שוקולד וקצפת ללא גלוטן

מצרכים לעוגת שוקולד וקצפת ללא גלוטן:

  • 2 ביצים L
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 כפות קקאו
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס קמח רב תכליתי/ קמח תופח ללא גלוטן
  • 3/4 כוס חלב פושר / מים

לקצפת:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת סוכר

לקישוט:

  • שוקולד חלב מגורד* לא חובה

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר על מהירות גבוהה. (אפשר גם לטרוף בקערה)
לאחר קבלת קצף בהיר מורידים למהירות הכי נמוכה במיקסר ומוסיפים את השמן, הקקאו, אבקת האפיה ובסוף את הקמח.
לבסוף מוסיפים את החלב/ המים עד הטמעה ומקפלים בעדינות עם לקקן לאיחוד החומרים ולבדיקה שאין גושים.

מעבירים לתבנית ואופים על 170 מעלות, למשך 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש. תוכנית אפיה סטטי בתנור (פס למעלה פס למטה).

לאחר שהעוגה נאפתה נקרר אותה לגמרי.
נקציף בקערת המיקסר את השמנת יחד עם אבקת הסוכר עד קבלת קצפה רכה ואוורירית.
נזלף/ נמרח מעל העוגת שוקולד ונפזר את השוקולד המגורד.

בתאבון!

אולי יעניין אותך:

מתכון לעוגת שוקולד ופרג (מכיל גלוטן) | מתכון לעוגת שוקולד וכדורי שוקולד ללא גלוטן | מתכון לקרפ שוקולד ללא גלוטן | מתכון לעוגת פאדג' ללא גלוטן | מתכון לכדורי שוקולד להכנה מהירה

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת באתר
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן