Sapir Asayag Logo

מתכון לעוגת תפוזים ושוקולד צ'יפס ללא גלוטן

מרץ 17, 2025

מצרכים לעוגת תפוזים ושוקולד צ'יפס ללא גלוטן:

  • 6 ביצים
  • כוס ורבע סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • כפית תמצית וניל
  • 50 גרם קמח שקדים
  • 150 גרם קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • שקית אבקת אפיה
  • 2 כפות קמח (כל קמח) ללא גלוטן
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס/ חבילת שוקולד (100 גרם) קצוץ

אופן הכנה:

מפרידים בין החלמונים והחלבונים של הביצים.
מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד שנוצר קצף תפוח ובהיר.

בקערה נפרדת טורפים את החלמונים יחד עם השמן, לאחר מכן מוסיפים את המיץ, תמצית הוניל והגרידה.
ולבסוף מוסיפים את אבקת האפיה, קינמון והקמחים.

מאחדים בין תערובת החלמונים לתערובת החלבונים על ידי העברת קצף החלבונים אל קערת החלמונים בשלוש פעימות שונות ולא בבת אחת.
כל פעם נעביר חלק נקפל בעדינות עם הלקקן לאיחוד ואז עוד חלק עד שנאחד הכל.

בקערה נפרדת מערבבים 2 כפות קמח יחד עם שוקולד צ'יפס. מוסיפים לבלילה ומקפלים בעזרת לקקן בעדינות.

מעבירים את הבלילה לתבנית, אופים בתנור במצב סטטי, על 170 מעלות, למשך שעה-שעה ו15 דקות,

בתאבון!

ליצור קשר במהירות:
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת
Prositive שיווק ובניית אתרים GIF
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן