מפרידים בין החלמונים והחלבונים של הביצים.
מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד שנוצר קצף תפוח ובהיר.
בקערה נפרדת טורפים את החלמונים יחד עם השמן, לאחר מכן מוסיפים את המיץ, תמצית הוניל והגרידה.
ולבסוף מוסיפים את אבקת האפיה, קינמון והקמחים.
מאחדים בין תערובת החלמונים לתערובת החלבונים על ידי העברת קצף החלבונים אל קערת החלמונים בשלוש פעימות שונות ולא בבת אחת.
כל פעם נעביר חלק נקפל בעדינות עם הלקקן לאיחוד ואז עוד חלק עד שנאחד הכל.
בקערה נפרדת מערבבים 2 כפות קמח יחד עם שוקולד צ'יפס. מוסיפים לבלילה ומקפלים בעזרת לקקן בעדינות.
מעבירים את הבלילה לתבנית, אופים בתנור במצב סטטי, על 170 מעלות, למשך שעה-שעה ו15 דקות,
בתאבון!