לערבב בקערת המיקסר את הקמח, הסוכר והשמרים.
כשהמיקסר על מהירות נמוכה להוסיף את השמן זית, מלח ולבסוף את המים.
להעלות למהירות בינונית וללוש במיקסר 7-8 דקות.
להתפיח שעה.
לבינתיים נכין את הרוטב: נערבב בקערה את הגבינה, שמנת, מלח, שום ואגוז מוסקט עד איחוד.
לאחר שהבצק תפח נעצב את צורת הפיצה, נמרח את הרוטב ונפזר מעל את הפיטריות ולאחר מכן את הגבינה.
נתפיח לעוד כ-15 דקות.
ונאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות בתוכנית תנור טורבו עד להזהבה.
בתאבון!