תחילה נתחיל עם הפסטה: נרתיח בסיר מים עם מלח ורק כשהמים מבעבעים נכניס את הפסטה פנימה לבישול.
לאחר שהפסטה מוכנה נשמור מהמים שהיא התבשלה בהם 2-3 כפות בצד לרוטב.
ונעבור להכנת הרוטב: ראשית, נחמם את המחבת כך שתהיה חמה מאוד ונקלה עליה את הצנוברים.
לאחר שקלינו את הצנוברים נוריד מהמחבת לקערה ונמשיך להכנת הרוטב.
נטגן במשך 1-2 דקות את השום יחד עם החמאה ולאחר מכן נוסיף את הפסטו, עגבניות מיובשות ותבלינים.
נוסיף לאחר מכן את השמנת ונערבב כל הזמן.
בשלב הזה ניתן להוסיף פרמז'ן, שימו לב שאתם משאירים לכם פרמז'ן בצד לקישוט הסופי של הצלחת.
נערבב טוב טוב, ונוסיף את מי הבישול של הפסטה.
נתקן טעמים לפי טעם אישי ונמשיך לבשל עד לסמיכות של הרוטב.
כשהרוטב מוכן נוריד את האש לאש הנמוכה ביותר בגז ונכניס את הפסטה פנימה אל הרוטב ונערבב לאיחוד בין הפסטה לבין הרוטב.
נפזר את הפרמז'ן המגורר שהשארנו בצד מעל הפסטה.
בתאבון!
הכנתם? צלמו איך יצא ותייגו אותי באינסטגרם @sapirasayag