Sapir Asayag Logo

מתכון לפסטה פסטו משודרגת

מאי 30, 2024

איך אני אוהבת פסטו. ואיך אני אוהבת פסטה.
ואיך אני אוהבת שמנת, פרמז'ן, תנו לי גם קצת צנוברים וזהו אני מסודרת.
ברגע של רעב לא מוסבר לקחתי את המנה הזאת והקפצתי אותה לשחקים. יצא מדהים, ומאז, כל פעם שנפשי חושקת בפסטה
אני מכינה לי את הרוטב הזריז והמדהים הזה, עם מצרכים שאני רוצה להאמין יש כמעט לכל אחד בבית.
קבלו את המתכון שלי לרוטב ממכר ואתם כמו תמיד, יכולים לסמוך עליי!

מתכון לפסטה פסטו משודרגת:

  • 1 חבילת פסטה בכל צורה שתבחרו זה יעבוד
  • 2 שיני שום כתושות
  • 50 גרם חמאה
  • 1-1 וחצי שמנת לבישול/ מתוקה
  • 2 כפות פסטו
  • 2 כפות עגבניות מיובשות
  • צנוברים לפי טעם
  • 1/2 כף סוכר
  • 1/4 כף מלח
  • 1 כפית אגוז מוסקט
  • 50 גרם פרמז'ן (למי שאין פרמז'ן אפשר גם להכניס פנימה גבינה צהובה ולפזר מעל גבינת פטה. חלומי לא פחות)

אופן הכנה:

תחילה נתחיל עם הפסטה: נרתיח בסיר מים עם מלח ורק כשהמים מבעבעים נכניס את הפסטה פנימה לבישול.
לאחר שהפסטה מוכנה נשמור מהמים שהיא התבשלה בהם 2-3 כפות בצד לרוטב.

ונעבור להכנת הרוטב: ראשית, נחמם את המחבת כך שתהיה חמה מאוד ונקלה עליה את הצנוברים.
לאחר שקלינו את הצנוברים נוריד מהמחבת לקערה ונמשיך להכנת הרוטב.

נטגן במשך 1-2 דקות את השום יחד עם החמאה ולאחר מכן נוסיף את הפסטו, עגבניות מיובשות ותבלינים.
נוסיף לאחר מכן את השמנת ונערבב כל הזמן.
בשלב הזה ניתן להוסיף פרמז'ן, שימו לב שאתם משאירים לכם פרמז'ן בצד לקישוט הסופי של הצלחת.
נערבב טוב טוב, ונוסיף את מי הבישול של הפסטה.
נתקן טעמים לפי טעם אישי ונמשיך לבשל עד לסמיכות של הרוטב.

כשהרוטב מוכן נוריד את האש לאש הנמוכה ביותר בגז ונכניס את הפסטה פנימה אל הרוטב ונערבב לאיחוד בין הפסטה לבין הרוטב.
נפזר את הפרמז'ן המגורר שהשארנו בצד מעל הפסטה.

בתאבון!

הכנתם? צלמו איך יצא ותייגו אותי באינסטגרם @sapirasayag

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן