Sapir Asayag Logo

מתכון לקוביות שוקולד ללא גלוטן

נובמבר 10, 2024

מצרכים לקוביות שוקולד ללא גלוטן:

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 3/4 כוס חלב (חד פעמית שתיה חמה)
  • 1/4 כוס סוכר (חד פעמית שתיה חמה)
  • 100 גרם חמאה
  • 250 גרם ביסקוויטים - חבילה וחצי של פתיבר חברת "שר"
  • קוקוס

אופן ההכנה:

ממיסים את כל המרכיבים יחד בקלחת חוץ מהביסקוויטים.
לאחר שכל המצרכים נמסו יחד מניחים את הקלחת בצד ועוברים לביסקוויטים.

מרסקים את הביסקוויטים לגודל שרוצים.
ככל שהביסקוויט יהיו יותר טחון ככה תרגישו יותר את השוקולד, כך שזה לגמרי לבחירתכם.

לאחר ריסוק הביסקוויטים מערבבים יחד את הביסקוויטים עם בלילת השוקולד המומסת בקלחת,
ומערבבים טוב טוב עד איחוד של 2 הקערות.

משטחים על תבנית את התערובת שיצרנו לריבוע אחיד ומכניסים למקרר.

לאחר 3-4 שעות מוציאים מהמקרר ופורסים לקוביות.
נשפוך בקערה, בתבנית או מה שנוח לכם קוקוס ונזרוק פנימה את הקוביות שוקולד.
נעטוף אותם בקוקוס ונעביר לקופסה.
יש לאחסן במקרר.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן