ממיסים את כל המרכיבים יחד בקלחת חוץ מהביסקוויטים.
לאחר שכל המצרכים נמסו יחד מניחים את הקלחת בצד ועוברים לביסקוויטים.
מרסקים את הביסקוויטים לגודל שרוצים.
ככל שהביסקוויט יהיו יותר טחון ככה תרגישו יותר את השוקולד, כך שזה לגמרי לבחירתכם.
לאחר ריסוק הביסקוויטים מערבבים יחד את הביסקוויטים עם בלילת השוקולד המומסת בקלחת,
ומערבבים טוב טוב עד איחוד של 2 הקערות.
משטחים על תבנית את התערובת שיצרנו לריבוע אחיד ומכניסים למקרר.
לאחר 3-4 שעות מוציאים מהמקרר ופורסים לקוביות.
נשפוך בקערה, בתבנית או מה שנוח לכם קוקוס ונזרוק פנימה את הקוביות שוקולד.
נעטוף אותם בקוקוס ונעביר לקופסה.
יש לאחסן במקרר.
בתאבון!