Sapir Asayag Logo

מתכון לכוסות מילקי ללא גלוטן

ספטמבר 9, 2024

מצרכים לכוסות מילקי ללא גלוטן:

  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג
  • נוטלה
  • 3 כפות קרם מסקרפונה **לא חובה אבל מוסיף
  • 1/2 חבילת פתיבר ללא גלוטן מרוסק **לא חובה

אופן הכנה:

מקציפים על מהירות בינונית גבוהה את כל המצרכים.
מחלקים ל-2 קערות.

לאחת מהקערות נוסיף 1 כף נוטלה.
(במידה ואתם מעוניינים שיהיה יותר מתוק ניתן להוסיף עוד כף. אני ממליצה- הוסיפו במתינות עד שתגיעו לטעם שאתם אוהבים)
לאחר שהוספנו את הנוטלה, נקפל בעזרת לקקן לאיחוד בין הקצפת לנוטלה.

בכוסות שבהן נגיש את הקינוח, נוכל להניח את הפתיבר המרוסק בתחתית במידה ומעוניינים.
נזלף את קצפת הנוטלה ומעליה את קצפת הוניל.

ניתן להוסיף מעל סירופ שוקולד, פירות או מה שאוהבים!

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן