מקציפים על מהירות בינונית גבוהה את כל המצרכים.
מחלקים ל-2 קערות.
לאחת מהקערות נוסיף 1 כף נוטלה.
(במידה ואתם מעוניינים שיהיה יותר מתוק ניתן להוסיף עוד כף. אני ממליצה- הוסיפו במתינות עד שתגיעו לטעם שאתם אוהבים)
לאחר שהוספנו את הנוטלה, נקפל בעזרת לקקן לאיחוד בין הקצפת לנוטלה.
בכוסות שבהן נגיש את הקינוח, נוכל להניח את הפתיבר המרוסק בתחתית במידה ומעוניינים.
נזלף את קצפת הנוטלה ומעליה את קצפת הוניל.
ניתן להוסיף מעל סירופ שוקולד, פירות או מה שאוהבים!
בתאבון!