ספיר אסייג קונדיטורית מומחית ללא גלוטן

מתכון לקרפ ללא גלוטן

אוקטובר 30, 2023

מצרכים לקרפ ללא גלוטן:

  • 2 ביצים
  • 2 כוסות חלב חמים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן
  • 150 גרם קמח ללא גלוטן

אופן ההכנה:

טורפים את כל המרכיבים יחד עד בלילה חלקה ללא גושים. (חשוב שהחלב יהיה חמים)
אפשר לחילופין גם להניח את כל המצרכים בקערה ולערבל עם בלנדר מוט עד לאיחוד.
שופכים על מחבת חמה ומטים מצד לצד.
שימו לב לא להגזים עם הכמות, הקרפ צריך להיות דק ולא עבה.
לאחר שהקרפ זהוב משני הצדדים (עניין של דקות), הוא מוכן.
מורחים ממרח שאוהבים, מקפלים וטורפים.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן