לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לרוזלך ללא גלוטן

מצרכים לרוזלך ללא גלוטן:

  • 300 גרם קמח מיועד ללחמים ללא גלוטן (4 כוסות שתיה קרה חד פעמי)
  • כפית שטוחה שמרים
  • 1 וחצי- 1 ורבע כוס מים (כוס שתיה קרה חד פעמי)
  • 1/4 כוס שמן (כוס שתיה קרה חד פעמי)
  • קורט מלח
  • כף סוכר שטוחה
  • ממרח שוקולד שאוהבים
  • ביצה להברשה
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד.
שימו לב, בהתחלה נשים כוס ורבע מים אם הבצק מרגיש לכם עוד קצת קשה ולא רך וגמיש הוסיפו עוד מים (רק עד רבע כוס נוספת ולא יותר שלא יהיה לכם דביק מדי)
הבצק שיתקבל צריך להיות רך, נוח לעבודה ולא דביק.
נניח להתפחה כ-30-60 דקות.

לאחר התפחה נחצה את הבצק ל2.
כל חלק נרדד למלבן דק ונמרח מעליו את ממרח השוקולד.
נגלגל לצורת רולדה כך שבסיום יצאו לנו 2 רולדות.
נחתוך לשבלולי שוקולד לרוחב הרולדה ונניח במרווחים קלים על מגש האפיה שלנו המרופד בנייר אפיה.

נבריש בביצה ונאפה בתנור שחומם מראש על 250 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 6-7 דקות.

נפדר באבקת סוכר לקישוט ונאכל את הרוזלך כשהם חמים.
שימו לב, הרוזלך במיטבם עם יציאתם מהתנור בלבד.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת באתר
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן