Sapir Asayag Logo

מתכון לרוזלך ללא גלוטן

נובמבר 10, 2023

מצרכים לרוזלך ללא גלוטן:

  • 250 גרם קמח מיועד ללחמים ובצקים קשים (3 כוסות)
  • כף שטוחה שמרים
  • 190 מל' מים (כוס וחצי)
  • 20 מל' שמן (1/4 כוס)
  • ממרח שוקולד שאוהבים
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

מניחים בקערה את כל המצרכים מלבד המררח והאבקת סוכר ומערבלים עד לבצק אחיד וחלק. 3-4 דקות לישה לפחות.
הבצק שיתקבל צריך להיות רך, נוח לעבודה ולא דביק.
נניח להתפחה כ45-60 דקות.

לאחר התפחה נחצה את הבצק ל2.
כל חלק נרדד למלבן דק ונמרח מעליו את ממרח השוקולד.
נגלגל לצורת רולדה כך שבסיום יצאו לנו 2 רולדות.
נחתוך לשבלולי שוקולד לרוחב הרולדה ונניח במרווחים קלים על מגש האפיה שלנו המרופד בנייר אפיה.

ולתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 250 מעלות - התנור צריך להיות רותח, תוכנית תנור טורבו למשך 6 דקות.

נפדר באבקת סוכר לקישוט ונאכל את הרוזלך כשהם חמים.
שימו לב, הרוזלך במיטבם עם יציאתם מהתנור בלבד.

בתאבון!

הערות:
כוס = כוס חד פעמית שתייה קרה.
יוצאת כמות של 25-30 יחידות בערך.

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן