מניחים בקערה את כל המצרכים מלבד המררח והאבקת סוכר ומערבלים עד לבצק אחיד וחלק. 3-4 דקות לישה לפחות.
הבצק שיתקבל צריך להיות רך, נוח לעבודה ולא דביק.
נניח להתפחה כ45-60 דקות.
לאחר התפחה נחצה את הבצק ל2.
כל חלק נרדד למלבן דק ונמרח מעליו את ממרח השוקולד.
נגלגל לצורת רולדה כך שבסיום יצאו לנו 2 רולדות.
נחתוך לשבלולי שוקולד לרוחב הרולדה ונניח במרווחים קלים על מגש האפיה שלנו המרופד בנייר אפיה.
ולתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 250 מעלות - התנור צריך להיות רותח, תוכנית תנור טורבו למשך 6 דקות.
נפדר באבקת סוכר לקישוט ונאכל את הרוזלך כשהם חמים.
שימו לב, הרוזלך במיטבם עם יציאתם מהתנור בלבד.
בתאבון!
הערות:
כוס = כוס חד פעמית שתייה קרה.
יוצאת כמות של 25-30 יחידות בערך.