טורפים בקערה את הביצים יחד עם התבלינים: פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור.
בקערה נפרדת מערבבים פירורי לחם, פצפוצי אורז וקורנפלור.
חותכים את הדג לקוביות/ לרצועות וטובלים את הדג בבלילת הביצה המתובלת שהכנו בקערה.
לאחר שטבלנו את הדג בבלילת הביצה, נעטוף את הדג בתערובת היבשים של פירורי הלחם
ונהדק על הדג היטב כך שהפירורי לחם יעטפו אותו מכל הצדדים.
מחממים בסיר רחב שמן ומטגנים את הדגים משני הצדדים עד שפירורי הלחם שחומים/ זהובים.
מוציאים מהסיר על גבי נייר סופג/רשת לצינון.
בתאבון!