Sapir Asayag Logo

מתכון לשניצל דג ללא גלוטן

אפריל 16, 2025

מצרכים לשניצל דג ללא גלוטן:

  • 4 יח' דג אמנון ללא עור
  • 3 ביצים
  • 2 כפות פפריקה
  • 1 כף כמון
  • 1/2 כף מלח
  • 1/4 כף פלפל שחור
  • פירורי לחם
  • 2 כפות פצפוצי אורז
  • 2 כפות קורנפלור
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

טורפים בקערה את הביצים יחד עם התבלינים: פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור.
בקערה נפרדת מערבבים פירורי לחם, פצפוצי אורז וקורנפלור.

חותכים את הדג לקוביות/ לרצועות וטובלים את הדג בבלילת הביצה המתובלת שהכנו בקערה.

לאחר שטבלנו את הדג בבלילת הביצה, נעטוף את הדג בתערובת היבשים של פירורי הלחם
ונהדק על הדג היטב כך שהפירורי לחם יעטפו אותו מכל הצדדים.

מחממים בסיר רחב שמן ומטגנים את הדגים משני הצדדים עד שפירורי הלחם שחומים/ זהובים.

מוציאים מהסיר על גבי נייר סופג/רשת לצינון.

בתאבון!

ליצור קשר במהירות:
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת
Prositive שיווק ובניית אתרים GIF
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן