
בעזרת בלנדר טוחנים את גרגירי התירס למרקם גס כך שמרגישים גרגירי תירס והם לא טחונים לגמרי.
השלב הזה הוא לא חובה, ניתן להשתמש בתירס גם כשהוא לא טחון.
המרקם הטחון יותר, תורם לטעם - לבחירתכם.
מניחים בקערה את התירס שטחנו ומוסיפים את שאר המצרכים: ביצים, קמח, 2 כפות פירורי לחם,
2 כפות שמן ומלח ומערבבים עד לעיסה אחידה.
ממלאים מים בקערה ומניחים אותה לידנו בזמן העבודה.
בקערה נפרדת טורפים ביצה יחד עם 1/4 כפית מלח וכפית פפריקה, ובקערה נוספת שופכים את פירורי הלחם.
מרטיבים מעט את הידיים בעזרת הקערה עם המים שהנחנו על ידנו
ויוצרים מהעיסה את צורת השניצל תירס שנרצה.
טובלים את השניצל בביצה היטב ולאחר מכן מצפים אותו היטב בפירורי לחם.
לאחר שציפינו את כל השניצלים בפירורי לחם, מחממים שמן במחבת רחבה.
כשהשמן חם מטגנים כל שניצל משני הצדדים עד שהוא זהוב.
ברגע שהשניצל זהוב מעבירים אותו אל תבנית קריספר או אל צלחת המרופדת בנייר סופג.
בתאבון!
אולי יעניין אתכם גם מתכון לפסטה ברוטב עגבניות מנצח שישלים לכם את הביס!
