
המתכון הוא עבור פס אינגליש קייק.
טורפים בקערה את כל המצרכים יחד עד לאיחוד מלא.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק בזהירות. שימו לב כי אין צורך לשמן את התבנית מאחר ולא מדובר בעוגת גבינה הקלאסית שאנחנו שואפים שתעלה מעלה מעלה.
ולתנור! נאפה על 150 מעלות, תוכנית תנור במצב סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 40-60 דקות.
במידה ונראה כי אמצע העוגה עדיין מעט רוטט זה בסדר. אבל רק האמצע וחלק קטן ממנו.
לאחר שהעוגה נאפתה נעביר אותה למקרר להתייצבות מלאה. 4 שעות מינימום - אני ממליצה לילה שלם במקרר.
בתאבון!
