אני חושבת שאחת העוגות הממכרות ביותר היא לגמרי עוגת גבינה.
גבוהה רכה וכשמוסיפים לה קצפת זה בכלל מושלם.
ב10 שנים האחרונות בחיי אימצתי לחיקי אורח חיים בריא ומאוזן מאחר ואני מאמינה שרק ככה אפשר להינות באמת מכל העולמות וכמובן לשמור על הבריאות.
ועל כן, כדי להמשיך להינות מהעולמות ומהאיזון אני דואגת לפנק את עצמי גם בעוגות מאוזנות.
קבלו עוגת גבינה בגרסה דלת הקלוריות - קלילה טעימה ומספיק טעימה בשביל להינות מהטעם של עוגת גבינה.
המתכון הוא עבור פס אינגליש קייק.
טורפים בקערה את כל המצרכים יחד עד לאיחוד מלא.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק בזהירות. שימו לב כי אין צורך לשמן את התבנית מאחר ולא מדובר בעוגת גבינה הקלאסית שאנחנו שואפים שתעלה מעלה מעלה.
ולתנור! נאפה על 150 מעלות, תוכנית תנור במצב סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 40-60 דקות.
במידה ונראה כי אמצע העוגה עדיין מעט רוטט זה בסדר. אבל רק האמצע וחלק קטן ממנו.
לאחר שהעוגה נאפתה נעביר אותה למקרר להתייצבות מלאה. 4 שעות מינימום - אני ממליצה לילה שלם במקרר.
בתאבון!