Sapir Asayag Logo

מתכון לעוגת גבינה דלת קלוריות

מרץ 29, 2024

אני חושבת שאחת העוגות הממכרות ביותר היא לגמרי עוגת גבינה.
גבוהה רכה וכשמוסיפים לה קצפת זה בכלל מושלם.
ב10 שנים האחרונות בחיי אימצתי לחיקי אורח חיים בריא ומאוזן מאחר ואני מאמינה שרק ככה אפשר להינות באמת מכל העולמות וכמובן לשמור על הבריאות.
ועל כן, כדי להמשיך להינות מהעולמות ומהאיזון אני דואגת לפנק את עצמי גם בעוגות מאוזנות.
קבלו עוגת גבינה בגרסה דלת הקלוריות - קלילה טעימה ומספיק טעימה בשביל להינות מהטעם של עוגת גבינה.

מצרכים לעוגת גבינה דלת קלוריות/ עוגת גבינה חלבון:

המתכון הוא עבור פס אינגליש קייק.

  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 250 גרם (חבילה אחת) של גבינה לבנה 5%
  • 200 גרם (חבילה אחת) של גבינת שמנת 5%
  • 2 כפות אינסטנט פודינג
  • 2 כפות קורנפלור

אופן הכנה:

טורפים בקערה את כל המצרכים יחד עד לאיחוד מלא.

מעבירים לתבנית אינגליש קייק בזהירות. שימו לב כי אין צורך לשמן את התבנית מאחר ולא מדובר בעוגת גבינה הקלאסית שאנחנו שואפים שתעלה מעלה מעלה.

ולתנור! נאפה על 150 מעלות, תוכנית תנור במצב סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 40-60 דקות.
במידה ונראה כי אמצע העוגה עדיין מעט רוטט זה בסדר. אבל רק האמצע וחלק קטן ממנו.

לאחר שהעוגה נאפתה נעביר אותה למקרר להתייצבות מלאה. 4 שעות מינימום - אני ממליצה לילה שלם במקרר.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן