לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון ללחמניות צ'דר

כבר שנים שאני מאוהבת בגבינת צ'דר וכל פעם שמה אותה בקטנה על הפיצה ולא מגזימה איתה.
בחג השבועות האחרון החלטתי להתפנק ולתת לה את המקום המגיע לה ולשים אותה במרכז בלי עוד גבינות שיפריעו.
לחמניות רכות ואווריריות ממולאות בגבינת צ'דר נמתחת ומושלמת. התאהבתי, עכשיו תורכם.

מצרכים ללחמניות צ'דר:

  • 500 גרם קמח מנופה
  • כף וחצי שמרים יבשים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס שמן
  • חצי כף מלח
  • כוס וחצי מים פושרים
  • 200 גבינת צ'דר חתוכה לריבועים

אופן ההכנה:

מערבבים בקערת המיקסר את הקמח, שמרים יבשים וסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את השמן וממשיכים לערבל במיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים את המלח.
לאחר מכן נעצור את המיקסר נוסיף את המים ויחד עם כף נערבב יחד רק בכדי לוודא שאין אף חלק שלא הגיעו אליו המים.
נחזיר את המיקסר לפעולה על מהירות בינונית למשך 7-8 דקות.
לאחר שהתקבל בצק אחיד, בהיר וחלק נשמן אותו מעט ונניח להתפחה למשך שעה או עד הכפלת הנפח.

לאחר שהבצק תפח ניצור כדורים (כל כדור 100 גרם). נשטח את הכדור מעט עם הידיים ונמלא בתוכו את גבינת הצ'דר.
נסגור ונכדרר שוב. ניתן לשים במילוי כמות גבוהה של גבינה או פחות, מה שאתם אוהבים.
נניח את הכדורים אחד על יד השניה בתבנית במרווחים קלים מאחר והמאפה עוד יתפח בתנור.

נבריש בביצה ונפזר מעל קצח ועוד פתיתי צ'דר ונשאיר לעוד התפחה של כ15 דקות.
לאחר התפחה שניה נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 15 דקות.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן