מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל30-40 דקות להתייצבות.
לאחר 30-40 דקות נוציא את הבצק מהמקרר ונתחיל לעבוד איתו.
נחלק את הבצק ל2 ונרדד אותו בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור.
נרדד למשטח דק אבל לא מדי ונחתוך את השוליים לצורת ריבוע.
נמרח ממרח תמרים בנדיבות ונפזר אגוזי מלך קצוצים.
בעזרת נייר האפיה נרים את הבצק ונגלגל בזהירות לצורת רולדה.
בעזרת סכין חדה ניצור פסים לרוחב הרולדה בעדינות (לא לחתוך עד הסוף) בכדי שיהיה לנו יותר קל לפרוס את העוגיות לאחר האפיה- לא חובה.
נניח את נייר האפיה כפי שהוא על התבנית בכדי לא לפגוע בצורת הרולדה ונכניס למקרר למשך 10 דקות.
נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 20 דקות או עד שקצוות הרולדה נעשים שחומים.
נוציא את התבנית מהתנור ניתן לה להצטנן מעט ונכניס למקרר לשעה- לא חייב להכניס למקרר אבל לא לפרוס לפני שהרולדה הצטננה לגמרי.
את העוגיות אפשר לאחסן בחוץ בקופסה אטומה.
בתאבון!