לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגת שוקולד צ'יפס ללא גלוטן

מצרכים לעוגת שוקולד צ'יפס ללא גלוטן:

  • 6 ביצים
  • כוס ורבע סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/3 כוס חלב
  • כפית תמצית וניל
  • 50 גרם קמח שקדים
  • 150 גרם קמח ללא גלוטן
  • כפית אבקת אפיה
  • כוס שבבי שוקולד צ'יפס מעורבבים בקערה עם 1-2 כפות קמח ללא גלוטן

אופן הכנה:

מפרידים בין החלבונים לחלמונים.
את החלבונים מקציפים יחד עם הסוכר על המהירות הכי גבוהה במיקסר עד קבלת קצף יציב ותפוח.
את החלמונים טורפים בקערה נפרדת יחד עם שמן וחלב עד איחוד. מוסיפים את הקמחים ואבקת האפיה וטורפים עד שאין גושים.

מאחדים בין התערובות כאשר את תערובת החלמונים מעבירים אל תערובת החלבונים ומקפלים בעדינות בשלוש פעימות.
לאחר שאיחדנו בין שתי התערובות נוסיף את השוקולד צ'יפס ונקפל בעדינות לאיחוד.

נעביר לתבנית ונאפה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, מצב תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן