מפרידים בין החלבונים לחלמונים.
את החלבונים מקציפים יחד עם הסוכר על המהירות הכי גבוהה במיקסר עד קבלת קצף יציב ותפוח.
את החלמונים טורפים בקערה נפרדת יחד עם שמן וחלב עד איחוד. מוסיפים את הקמחים ואבקת האפיה וטורפים עד שאין גושים.
מאחדים בין התערובות כאשר את תערובת החלמונים מעבירים אל תערובת החלבונים ומקפלים בעדינות בשלוש פעימות.
לאחר שאיחדנו בין שתי התערובות נוסיף את השוקולד צ'יפס ונקפל בעדינות לאיחוד.
נעביר לתבנית ונאפה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, מצב תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
בתאבון!